Familiefotoshoot

 

SPONTANE ONGEDWONGEN FOTO'S 

Houden jullie niet zo van geposeerde foto's en leggen jullie liever het 'echte' vast? Dan is een familiefotoshoot echt iets voor jullie! 

 

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS EEN FAMILIEFOTOSHOOT?

Vooraf: We hebben elkaar al via de mail/telefonische gesproken en daar hebben we een geschikte datum gekozen voor de fotoshoot. Ik fotografeer altijd buiten in de prachtige natuur op het eiland Vlieland. Locatie naar keuze. Bij regen of minder weer is het mogelijk om de fotoshoot een paar dagen te verplaatsen. 

 

Tijdens: We spreken af welk tijdstip jullie het beste uitkomt en gaan dan samen aan de slag om de mooiste foto's te maken. Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is. lichte of zachte kleuren doen het altijd goed op de foto. Je mag altijd speelgoed meenemen zodat we de 'echte' momenten vast kunnen leggen. Vergeet niet voor de aller kleinste een setje reserve kleding in te pakken. De shoot duurt ongeveer 3 kwartier en hierin schieten we iedere samenstelling van het gezin dat mogelijk is. 

 

Na: Je ontvangt van mij na de shoot binnen enkele dagen de factuur en betaallink. Deze dien je binnen 2 weken te voldoen. Zodra de betaling voltooid is, kan ik aan de slag met jullie foto's. Binnen een paar dagen ontvang je van mij een mail met link naar jullie foto album en kun je doen met de foto's wat je wilt! 

 

 

FAMILIEFOTOSHOOT PAKKET 1 

€175,- 

*Fotoshoot op locatie 45 min 

*25/30 foto's kleur/z-w in HR

*Alle mogelijke samenstellingen van het gezin

*Foto's via Wetransfer

 

FAMILIEFOTOSHOOT PAKKET 2

€275,-

*Fotoshoot op locatie 60 min 

*35/45 foto's kleur/z-w in HR

*Alle mogelijke samenstellingen van het gezin 

*De mooiste foto in overleg afgedrukt op Dibond 50X70 (beste kwaliteit) thuis gestuurd

*Foto's via Wetransfer