Newborn fotografie

 

Is er een nieuw babytje op komst? Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van pure newborn foto’s.

 

Voor
We hebben elkaar via de mail/telefonische gesproken en we hebben een optie datum rondom de uitgerekende datum vastgezet. Newborn fotografie vindt altijd binnen 2 tot 6  weken bij jullie thuis plaats. Het liefst fotografeer ik de baby’s binnen 10-25 dagen. Binnen deze dagen zijn ze nog erg flexibel en slapen ze nog veel. Is de baby al geboren en ben je iets later met reserveren? Dat is natuurlijk ook geen probleem. We plannen de fotoshoot voor newborn fotografie voor jullie kleintje zo snel mogelijk in.

 

Tijdens
Zorg ervoor dat het babytje net een warm badje, een schone luier en/of de voeding heeft gehad, zodat hij/zij daarna lekker in slaapt valt. Het mooiste is als hij/zij een licht outfitje aan heeft en jullie de ouders ook witte of lichte kleuren dragen. 

 

Newbornfotoshoots fotografeer ik meestal rond 10:30 uur, dus vaak spreken we af direct na de eerste voeding in de ochtend. Kleintjes zijn dan vaak het meest ontspannen en kunnen door de voeding ook (hopelijk) lekker slapen. Mocht de baby toch niet zijn dag hebben, is dat geen reden voor paniek. We kunnen alle tijd nemen als dat nodig is en in het ergste geval plannen we een andere dag in. Het blijven natuurlijk baby’s. Er is tussendoor tijd om te voeden, te verschonen (ja, dit hoort er ook bij!) en om te knuffelen. 

 

Na
Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling voltooid is, kan ik aan de slag met jullie foto's en fotoboek! Zodra deze af en besteld is kun je deze binnen enkele dagen op de mat verwachten. De foto’s uit het boek en de rest van de mooiste foto’s ontvang je dan ook nog eens in grote resolutie van mij via en link. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zul je nooit foto’s hoeven na te bestellen. Vergeet je foto’s niet direct te downloaden en goed op te slaan! Ik bewaar helaas niet alles.

 

 

 

NEWBORNFOTOSHOOT PAKKET 1 

€299,- 

* 15 foto’s kleur/z-w in HR

* 1 setting met ouders/gezin samen

* Foto’s via Wetransfer

* Fotoboek klein 

NEWBORNFOTOSHOOT PAKKET 2 

€399,-

* 20/25 foto's kleur/z-w in HR

* 1 setting met ouders/gezin samen en apart 

* Foto's via Wetransfer 

* Fotoboek middel 

 

NEWBORNFOTOSHOOT PAKKET 3 

€499,- 

* 50 foto's of meer kleur/z-w in HR

* Meerdere settings met ouders/gezin samen en apart

* Eerste resultaten binnen 1 dag via We transfer

* Foto's via Wetransfer 

* Fotoboek groot