Zwangerschapsfotografie

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Voor
Mail mij voor het reserveren van een zwangerschapsfotoshoot. Vaak wordt deze ingepland rond de 30-31ste week van de zwangerschap. Je ontvangt van mij per e-mail de eerst beschikbare data. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige buitenlocatie op Vlieland we de foto’s gaan maken.

Tijdens
We spreken af op de locatie. Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt of in een lange jurk is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! De fotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen.

Na
Je ontvangt van mij kort na de zwangerschaps fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij de minimaal 20 mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat online naar je verstuurd.

 

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT PAKKET 1 

€250,-

Fotoshoot op locatie 60 min

25 foto's in kleur/z-w in HR

Eventuele outfit wissel 

Foto's via Wetransfer 

 

 

 

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT PAKKET 2

€350,-

Fotoshoot op locatie 90 min 

40 foto's in kleur/z-w in HR

Eventuele outfit wissels