Even voorstellen

Ik ben Ieteke, maar de meeste mensen noemen mij Iet. Ik woon op het wadden eiland Vlieland samen met mijn vriend Emiel en gedeeltelijk zijn zoon Jort. Ik ben zwangerrrr :) en wij verwachting in januari een kleine babyboy. 

 

Ik schrijf hier over de dingen die mij bezig houden, simpelweg de dingen die er in mijn hoofd omgaan, fashion, mijn zwangerschap en ongetwijfeld over heel veel baby stuff.

 

Ik ben influencer, content creator, blogger, eigenaresse van La Jaemie (coming soon) en het belangrijkste van alles een ontzettend enthousiaste creatieveling die graag een verbinding wil maken tussen influencers en merken/bedrijven. Ik wil graag anderen helpen om sociale media beter te begrijpen. Zo dat we met zijn allen kunnen groeien....


Ik ga graag de uitdaging aan om verschillende wegen in te slaan en om met nieuwe ideeën te experimenteren.
Ik help influencers (to be) en bedrijven om hun volledige potentie te bereiken door hen te raadplegen op sociale media en influencermarketing.
Mijn advies is gebaseerd op mijn eigen ervaring als succesvolle influencer, content creator.


Als bedrijf is het erg moeilijk om bij te blijven met de voortdurende veranderingen rond sociale media en influencer marketing; van het uitbreiden van je eigen sociale kanalen tot het efficiënt implementeren van influencers in je eigen marketingstrategie.
Bovendien zijn veel influencers creatieve geesten die moeite hebben om op hetzelfde bedrijfsniveau te verbinden als grote bedrijven, wat resulteert in wederzijdse misverstanden. Er is een duidelijke kloof tussen deze twee groepen, wat mij naar deze missie brengt.


Ik wil graag de helpende lijn zijn tussen influencers en merken/bedrijven.

 

HOE DOE IK DAT?

Er zijn maar twee manieren om misverstanden op te lossen: communicatie en educatie.
Ik ga met je zitten en begeleid je bij alle stappen van sociale media en influencermarketing. Spreken in het openbaar, consultancy sessies, workshops, brainstorm sessies en alles is bespreekbaar in overleg. 


Bekijk mijn Diensten/Service pagina om alle manieren te bekijken waarop ik u kan helpen om het meeste uit uw sociale media te halen.