Even voorstellen

 

 

Hoi! Leuk dat je mijn website bezoekt

Gedreven vanuit liefde voor fotografie maak ik jouw moment voor de camera comfortabel en gemakkelijk. Ik ben altijd met mijn volle aandacht en creativiteit aanwezig tijdens een fotoshoot. Tijdens de shoot begeleidt ik jullie als gezin naar een prachtige fotoserie. Ik heb zelf een stel jonge kinderen, dus ik ken alle struggles van het moederschap. Ook als emoties even niet zo gezellig zijn. Ik kan mij dan goed inleven en in zulke situaties schakel ik snel. Ik probeer iedereen die een shoot boekt zoveel mogelijk te informeren. Heb je zin om te lachen, huilen, dansen en een leuke tijd hebben. Ik ben hier! Jouw fotograaf op Vlieland. 

 

Over mij

Hi, Ik ben Ieteke, geboren en getogen op Vlieland. Ik woon hier  heerlijk met mijn vriend en onze kindjes. Ik ben een bezige bij en door mijn uit de hand gelopen hobby op instagram @ietekegaljaard heb ik erg veel interesse gekregen in fotografie en ben ik mij daar in gaan verdiepen! In plaats van voor de camera te staan vind ik het zo ontzettend  leuk om achter de camera te staan en leuke foto's te maken waar mensen blij van worden! 


Ik geloof echt in foto's. Het is een investering voor het leven. Zo veel mooie gezinnen en families maken hier op het eiland fijne herinnering. Hoe leuk is het om daar foto's van te maken. En hoe leuk voor de families om foto's te hebben waar iedereen opstaat! Daar door is mijn idee ontstaan om gezinnen, families en groepen op de foto te zetten op het eiland!  

 

Verder fotografeer ik ook bruiloften. Vlieland is zo'n mooie trouw locatie. Echt een eer om hier trouwerijen te mogen vastleggen.