Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! 

En leuk dat jullie mij overwegen als jullie trouwfotograaf. Het lijkt mij fantastisch om jullie grote dag vast te mogen leggen en ik kan niet wachten om jullie beter te leren kennen.

Een goede klik met een bruidspaar vind ik belangrijk. Ik fotografeer jullie bruiloft graag op een leuke en ontspannen manier. Op een onopvallende manier zal ik de foto’s maken en zorg dat iedereen zich op zijn gemak voelt door hier en daar even een praatje te maken met jullie gasten.  

Ik doe niets liever dan jullie liefde laten zien in mijn beelden. Ik ben altijd opzoek naar het mooiste licht, fantastische plekjes en speciale momenten. Tijdens een bruiloft ga ik voor de liefdevolle en intieme momenten tussen jullie twee maar ook met jullie dierbaren om jullie heen. Een omhelzing, een zoen of een lach. Oma die een traantje wegpinkt, een spelend kindje die stiekem van de taart snoept of vrienden die met elkaar lachen. Momenten die je wilt koesteren. Als fotograaf leg ik die vast, zodat jullie later met unieke foto’s van jullie bruiloft met veel plezier kunnen terugkijken op die mooie momenten en onvergetelijke en sprookjesachtige dag.