Hoe ga ik te werk?


De trouwreportage is het beeldverslag van een van de mooiste dagen uit jullie leven. Een dag vol mooie en onverwachte momenten, vrolijke mensen en natuurlijk een fantastische sfeer. Door mijn gevoel te volgen en te spelen met licht en compositie leg ik deze bijzondere dag op een creatieve manier vast en maken we foto’s waar jullie je leven lang met plezier naar terugkijken. Mijn stijl van fotograferen geeft een compleet verhaal van jullie trouwdag weer, zoals deze door jullie is beleefd.

 

Voor de bruiloft
Op jullie trouwdag wil ik niet zomaar een paar foto’s schieten, maar maak ik een fotoreportage die het mogelijk maakt om jullie trouwdag steeds opnieuw te beleven. Hiervoor is het wel nodig dat we een klik met elkaar hebben in mijn stijl en werkwijze. Daarom heb ik altijd eerst een kennismakingsgesprek, zodat ik jullie wensen kan bespreken en verder uitwerken.

 

De bruiloft
Gedurende de trouwdag probeer ik zo min mogelijk aanwezig te zijn, zodat jullie een mooie, ongedwongen trouwreportage krijgen van de dag zelf. Dit betekent niet dat ik in een hoekje ga staan en alles vanaf een afstand bekijken; ik meng me juist onder de gasten. Hierdoor hebben zij niet snel door dat ik sta te fotograferen en ontstaan er leuke en spontane fotomomenten.

 

Na de bruiloft
In plaats van het direct afleveren van alle foto’s, kies ik ervoor om eerst zelf een voorselectie te maken en deze beelden te bewerken. Alle foto’s die voor de reportage zijn uitgekozen, worden handmatig stuk voor stuk bewerkt.

 

Foto's en foto album
Ik streef er naar binnen 4 weken alle foto's uit te zoeken en na te bewerken en jullie verhaal in een online galerie te plaatsen. Na de levering kunnen jullie eventueel ervoor kiezen om ook een fotoboek erbij te bestellen! Jullie mogen dan zelf foto's selecteren in de online galerie voor in het trouw album. En daar maak ik een mooi trouwalbum van.